Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

Webinar Ιανουάριος 2021-2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

(9ος Κύκλος, Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2021)

Χορήγηση 1 Μορίου Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

MΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ Glaxosmithkline

(Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση είναι η εκ των προτέρων απόκτηση ΚΩΔΙΚΏΝ. Για νέο κωδικό συνδεθείτε στην διεύθυνση http://services.korimvos.gr κι ακολουθήστε οδηγίες).

Πέμπτη

28/01/2021 20:30-21:30

Θάλεια Κωστοπούλου

DDS-MSc, Health Coach / Dental Coach / Trainer

“Health Coaching: εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου  οδοντιάτρου”

 

Η Θάλεια Κωστοπούλου είναι οδοντίατρος με Master στην Προσθετική και επαγγελματίας coach, εκπαιδευμένη στο Επιστημονικά Τεκμηριωμένο Coaching, στη Θετική Ψυχολογία και στο Health Coaching για επαγγελματίες υγείας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 1994 και παράλληλα παρέχει σε οδοντιάτρους ατομικές συνεδρίες Coaching και Mentoring, καθώς και ομαδικές  εκπαιδεύσεις στο Health Coaching.

 Το Health Coaching αφορά κατ’ εξοχήν επαγγελματίες υγείας. Είναι μία επιστημονικά  τεκμηριωμένη τεχνική, που βοηθάει τον οδοντίατρο να προσφέρει στους ασθενείς του  υποστήριξη στα θέματα υγείας τους, καθώς και στην πρόληψή τους, ενώ παράλληλα  μειώνει το δικό του στρες και ελευθερώνει μέρος του πολύτιμου χρόνου του.

 Η πρωτόγνωρη κρίση της παγκόσμιας υγείας που βιώνουμε, κάνει ακόμη πιο  απαραίτητη και επιτακτική την εφαρμογή των αρχών του Health Coaching στην  καθημερινότητα του οδοντιάτρου. Οι τεχνικές του Health Coaching γεφυρώνουν την  απόσταση ανάμεσα στον οδοντίατρο και τον ασθενή, στο σχέδιο θεραπείας και την  εφαρμογή του, καθώς και ανάμεσα στις οδηγίες του γιατρού και την ένταξή τους στην  καθημερινότητα του ασθενή. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που το Health  Coaching έχει μπει επίσημα στο χώρο της υγείας.

 Στη συγκεκριμένη παρουσίαση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε  επαφή με τις βασικές αρχές του Health Coaching και να γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη  από την εφαρμογή του στην καθημερινότητά τους. Θα συζητηθούν θέματα  επικοινωνίας με τον ασθενή και τρόποι καλλιέργειας επικοινωνιακών δεξιοτήτων, με  παραδείγματα περιστατικών.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top