Καλέστε Τώρα στο 694 6656 300  για μια Δωρεάν Συνεδρία Γνωριμίας

Το Health Coaching είναι μία διαδικασία υποστήριξης του ατόμου, ώστε να πετύχει στόχους σχετικά με την βελτίωση της υγείας του ή τη διαχείριση χρόνιων παθήσεων.

Το Wellness Coaching εστιάζει στην πρόληψη και διατήρηση της υγείας του ατόμου, και στην καλλιέργεια συνηθειών που προάγουν την ευζωία του, σε όλους τους τομείς της ζωής.

“Το Health & Wellness Coaching σας διευκολύνει να πετύχετε ατομικούς στόχους σχετικά με την υγεία και την ευζωία σας.”

Ο ρόλος μου ως Health & Wellness Coach είναι να σας διευκολύνω να κάνετε αλλαγές που αφορούν την υγείας σας, να σας ενθαρρύνω να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες, να σας υποστηρίξω να διαχειριστείτε χρόνιες παθήσεις και να εφαρμόσετε έναν τρόπο ζωής που θα σας εξασφαλίσει την ποιότητα ζωής που επιθυμείτε.

Ως Health Coach σας βοηθάω να αποκτήστε γνώσεις, εφόδια και εργαλεία, ώστε να αναλάβετε την ευθύνη για την υγεία σας. Σας υποστηρίζω ώστε να αναδείξετε τις εσωτερικές σας πηγές δύναμης και να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
Παχυσαρκία, διαβήτης, υπέρταση, κάπνισμα, υπερβολικό στρες, θέματα ύπνου είναι μερικές από τις καταστάσεις που διαχειρίζεται το Health Coaching.

Το Health Coaching καλλιεργεί την ουσιαστική θεραπευτική σχέση μεταξύ γιατρού και ασθενούς, προϋπόθεση καθοριστική για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των θεμάτων του, με γνώμονα την συνολική σωματική και ψυχική του υγεία.

Δείτε επίσης

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!